
ممكن است توهينآميز به نظر برسد و پيشنهاد كند كه هر كس يك شام خوب با گوشت گاو نسبت به مادر شما داشته باشد. اما كسي هست كه شام ايرلندي او بتواند با او رقابت كند. مال تو.آشپزي كامل ممكن است براي حتي آشپز seasoned هم سخت باشد. اما چرا اين روز سنت پاتريك را امتحان نكنيم؟ بدترين اتفاقي كه ممكن بود بيفتد چه بود؟ اگه تو شكست بخوري بايد به مامانت كمك كني.(اولي)توسط JULIA MALAKIEJustin Houghtaling of، آشپز اجرايي در اوون و (اولي)در Dracut، بشقابهاي يك استيك دودي و شام كلم را به تصوير ميكشد. "جاستين Houghtaling"، سرآشپز رستوران "اوون" (Ollie)و (اولي)در "Dracut" (اولي)است و مدت شش سال است كه شام استيك دودي براي مدت كوتاهي مورد تحسين قرار گرفتهاست.او دستورالعمل خود براي موفقيت را توضيح داد. با پيروي از نكات و تخصص او، شما هم ميتوانيد دوستان و خانواده خود را با حسادت پرورش دهيد.اين فرآيند بسيار ساده است، حداقل به Houghtaling، با تاكيد بر صبر و زمانبندي.در حالي كه برخي از مردم brisket خود را كباب ميكنند، روش ارجح پختوپز در حال جوش است.Houghtaling ميگويد: " غذا به طور كامل گوشت را سرو ميكند و به طور كامل گوشت را تامين ميكند، اما برخي از نمك جذبشده از فرآيند corning را بيرون ميكشد و آن را كمي كمتر از طعم نمكين دارد." "Corning" - در نتيجه عبارت "گوشت گاو" - تزريق نمك و شكر مستقيما به گوشت با استفاده از سرنگ بزرگ صورت ميگيرد. تركيب آببر پايه آب هم يك ماده نگهدارنده و هم enhancer طعم است.خاكستري يا قرمز؟عكس كاركنان توسط JULIA MALAKIEHoughtaling به the اجازه ميدهد تا ۴ تا ۶ ساعت بجوشد.در هنگام قصاب آلپاين در خيابان Chelmsford در لوول، دومينيك DiLiberto و خدمه "ذرت" ۵۰۰۰ تا ۶،۰۰۰ پوند گوشت گوساله در هر سال.DiLiberto توضيح ميدهد كه پس از اين كه مقدار زيادي چربي را كاهش دهيد، مخلوط نمك و قند تزريق ميشود. سپس گوشت در حمام آبگرم به مدت ۳ تا ۴ روز قبل از باز كردن دوباره براي توزيع، marinated ميشود. مغازه قصابي سوم و بازار به طور مستقيم به مصرف كنندگان فروخته ميشوند و هم چنين چيزي را صرف ميكنند.
plies بسياري از رستورانهاي محلي هستند . DiLiberto پيشنهاد ميكند براي يك پوند به ازاي هر فرد و عامل انقباض به دليل فرآيند طولاني پخت , به شكل يك پوند در نظر گرفته شود . DiLiberto ميگويد : " نود و پنج درصد مردم از نوع خاكستري استفاده ميكنند , زيرا نه تنها نيتراتها را پر كردهاست ." عكس به وسيله JULIA MALAKIEHoughtaling محصول تمامشده را نگه ميدارد - غذاي استيك دودي و شام كلم . به اون و ( اولي ) , يا در آشپزخانه تان , آمادهسازي شروع ميشود . تكه سنگ را به سه قطعه مساوي ببريد چون به گفته Houghtaling , قطعات كوچكتر سريعتر هستند . اين قطعات را در يك قابلمه بزرگ قرار دهيد و به اندازه كافي آب اضافه كنيد تا به طور كامل گاو را تحت فشار قرار دهيد . او ميگويد : " ما دائما در حال افزودن آب بيشتر به عنوان آشپز هستيم . " او آب يا گوشت را فصل نميكند . حالا صبر ميكنيم . به آرامي به مدت شش ساعت به آرامي گوشت را آرام ميكند . هيچ فرمول دقيقي براي زمان پخت وجود ندارد , اما تكميل به جاي بافت مشخص ميشود . Houghtaling ميگويد : " حساسيت چيزي است كه ما به دنبالش هستيم , بنابراين نزديك است از هم جدا شويم . " brisket بيف با يقه آبي ( عكس از اسكات SHURTLEFFDominick DiLiberto ) , ( عكاس اسكات SHURTLEFFDominick DiLiberto ) شروع به تبديل يك تكه گوشت گاو به گوشت گاو در قصاب آلپاين در لوول ميكند . در حالي كه گوشت ميپزد , بياييد ياد بگيريم كه چرا گوشت گوساله غذاي سنتي روز سنت پاتريك است و نيمه كمتر شناختهشده براي روز سنت پت در ماه سپتامبر . اين وعده غذايي عمدتا يك سنت آمريكايي است كه از مهاجران ايرلندي به منظور تجليل از قديس حامي آنها , بلكه بر روي يك بودجه يقه آبي است . هشدار : ممكن است بخواهيد از اين قسمت صرفنظر كنيد . گوشت گاو در ميان the است كه بعد از برش از گاو جدا ميشود . The بافت ماهيچهاي در نزديكي قفسهسينه , يا ناحيه pectoral است . اهميت آن در پايداري و تحرك حيوانات باعث ايجاد مشكل ميشود . مهاجران ضعيف ايرلندي در آن زمان , در اوايل سال 1737 و بيشتر در اواسط قرن نوزدهم ميتوانستند تنها از عهده كاهش brisket گوشت بربيايند . براي اينكه بتوان آن را به گوشت گوساله با گوشت گاو در سرزمين خود تبديل كرد - آنها " استيك دودي " هستند . اين نيز به عنوان يك preservati عمل ميكرد .
. خوش آمديد ، گياهخواران. اين بخش براي شما مناسب است. كلم نيز به همين ترتيب يك سبزي مقرون به صرفه و فراوان بود كه تقريباً بلافاصله با بريس شريك شد. هويج و سيب زميني به زودي به اين سنت پيوستند. سبزيجات بايد به طور جداگانه و خيلي ديرتر در روز ، حدود نيم ساعت قبل از وعده غذايي پخته شوند. بنابراين ، گوشت لطيف و آماده بشقاب و برش است. بريس را برداريد ، اما آب را بيرون نكشيد - كه دوباره استفاده خواهد شد. Houghtaling پيشنهاد مي كند كه سبزيجات و بريس را در كنار هم در يك كاسه سرو كنيد تا آبگوشت حاصل از پخت و پز در آن قرار بگيرد. نه سوپ براي شنا كردن بلكه يك حمام پا براي خيس كردن طعم دهنده ها در. اگر مي خواهيد شام كامل ايرلندي مانند اوون و اولي و ساير مكان ها را تهيه كنيد ، وعده غذايي را با نان سودا به پايان برسانيد ، كه هاوتالينگ مي گويد براي ريختن آبگوشت باقي مانده است. سپس ، آن را به آبجو سبز و شيرهاي نعناع است.
منبع